Saturday, September 22, 2012

Sairastuvasta suora lähetys

Syksy on tullut. Ja sitä sekä näkyy kauppoen hyllyissä  että tuntuu mun kropassa. Sillä minä nimittäin on sairas.
Huomasin että olen sairastumassa noin viikko takaperin. Mutta kun tössä on aina niin mielettömän kiire, en uskaltanut jäädä sairaslomalle vaan annoin itselleni mahdollisuuden (typerästi on kyllä tehty!) sairastua kunnolla. Ja sitä saa mitä tilaa. Kun vihdoin viime perjantaina huomasin etten edes jaksa olla pystyasennossa ja jouduin pikaisesti lähteä kotiin kesken työpäivän.

Näytin varmasti aika kamalalta sillä hetkellä koska sain esimieheltäni porttikiellon ensiviikoksi:))) Ja sehän kertoo paljon(((

Nyt  noin puolet viikonlopusta on jo takana. Sitä viety sängyssä makoilen ja lääkkeitä popsien. Pystyn joko hengittää tai syödä - yhtaikaa se ei kuiteskan onnistuu, kun kasvot on tukossa.  Yritän uskottela itselleni että olkoon se  jonkinlainen pakko-laihdutuskuuri kauhean flunssan kaupan päälle,  khe-khe :))

 Voi itku...

Не выходные, а какой-то сплошной репортаж из лазарета. А все потому что дотянула до последнего, пока не уползла едва-едва передвигаясь на ногах с работы. 
Теперь вот лежу весь день, глотаю таблетки горстями. И извечный вопрос - кому это все было нужно? Жевать и дышать одновременно не поулчается. Утешаю себя тем, что будет своеобразный вынужденный диетический курс впридачу к больничному. Эх, без ума я, без ума. Грустно:( 

No comments:

Post a Comment